Характеристики
| Стан | новий |
| Виробник | Bilovit |
| Вид олії | з чайного дерева |
| Об'єм | 30 мл |
| Аромат | деревний, свіжий |
| Назва аромату від виробника | Чайне дерево, чайне дерево, чайне дерево |
| Вага товару з одиничною упаковкою | 0,1 кг |
| EAN (GTIN) | 5907678401496 |
Опис товару
TEA TREE ESSENTIAL OIL TEA TREE NATURAL ESSENTIAL OIL TEA TREE 30 ml Bilovit
Масло чайного дерева is a product obtained by steam distillation of tea tree leaves. It has antiseptic, antibacterial, antifungal and antiviral properties. Підтримує функціонування імунної системи. It is helpful in treating flu, runny nose and colds. Він заспокійливо діє на нервову систему, тому його рекомендують вживати при шокових станах, сильній нервозності та істерії. При нанесенні на шкіру допомагає боротися з прищами, бородавками, бородавками і герпесом. Його аромат відлякує комах.
Масло чайного дерева - властивості
Завдяки своїм бактерицидним і протизапальним властивостям він є популярним компонентом косметики для жирної та схильної до вугрів шкіри. Масло чайного дерева бореться з бактеріями, які викликають прищі. In addition, it normalizes the functioning of the sebaceous glands and reduces skin shine.
What is unique about it is that it does not dry the skin like other ingredients that soothe skin lesions, but has a regenerating effect on the skin. Екстракт чайного дерева також рекомендується при проблемах шкіри голови, таких як лупа або жирне волосся. Він також використовується для лікування грибкових інфекцій (наприклад, стоп), герпесу, бородавок, бородавок і укусів комах.
Його численні властивості дозволяють використовувати його при лікуванні застуди, грипу та нежиті, оскільки він підтримує роботу імунної системи.
Його можна додавати у ванну, оскільки він допомагає розслабитися і заспокоїтися. Ви також можете використовувати цей продукт у поєднанні з іншими масажними оліями для тіла, щоб зняти щоденний стрес. Масло чайного дерева також використовується в ароматерапії.
Як можна використовувати масло чайного дерева?
Люди, які борються з акне та жирною шкірою, можуть використовувати олію чайного дерева різними способами. Перш за все, його можна використовувати нерозведеним для точкового нанесення на плями. Ви також можете:
- змішайте його з іншим маслом і використовуйте замість крему для обличчя,
- додати кілька крапель в улюблений косметичний засіб,
- використовуйте його як інгредієнт пари для обличчя,
- приготувати маску з натуральної глини і масла.
Походження сировини: Чайне дерево - це рослина родом з Австралії. Олія цієї рослини є, мабуть, найбільш широко використовуваною серед ефірних масел.
INCI: Олія листя Melaleuca Alternifolia
Операція: антисептичну, дезодоруючу, заспокійливу, антибактеріальну
Запах: аптечний, свіжий, деревний, земляний, трав'яний
колір: від прозорого до світло-жовтого
Примітка: серця
Recommended application: для масажу, для купання, для інгаляцій, в дифузорі
Протипоказання: Не використовуйте на будь-яких ранах або подразненнях. Не підходить для вагітних і годуючих грудьми.
З ним добре поєднується масло: рожеве дерево, лемонграс, перцева м'ята, ніаулі
Product code: OET-HER-30