Характеристики
| Стан | новий |
| Виробник | Bilovit |
| Медичний виріб | немає |
| Вид олії | лаванда |
| Об'єм | 30 мл |
| Аромат | квітковий, солодкий |
| Назва аромату від виробника | Лаванда натуральна, лаванда, лаванда |
| EAN (GTIN) | 5907678401557 |
Опис товару
Масло лаванди це продукт, отриманий зі свіжих квіток лаванди. Має антисептичні, дезінфікуючі, протизапальні, болезаспокійливі та заспокійливі властивості. Рекомендується як засіб, що прискорює загоєння ран, укусів комах і опіків.
Ефірна олія лаванди - властивості:
✅ Прискорює процес загоєння ран, укусів комах та опіків.
✅ Розширює судини.
✅ Зменшує целюліт.
✅ Сприяє лікуванню ларингіту та риніту.
✅ Має знеболювальну та спазмолітичну дію.
✅ Перешкоджає накопиченню рідини в організмі.
✅ Надає омолоджуючу та розгладжує шкіру.
✅ Знімає нервозність і напругу.
Знімає свербіж і біль. Розширює кровоносні судини і зменшує целюліт. Підтримує лікування ларингіту та риніту. Має знеболювальну та спазмолітичну дію. Перешкоджає накопиченню рідини в організмі. Надає омолоджуючу і розгладжує шкіру. Знімає нервозність і напругу.
Походження сировини: Лаванда кутолистна родом із Середземноморського басейну. Його культивують у багатьох країнах світу. Його основні виробники - Франція і Болгарія.
INCI: Олія лаванди вузьколистої
Операція: антисептичний, заспокійливий, заспокійливий
Запах: ніжний, солодкий, квітковий
колір: від прозорого до світло-жовтого
Примітка: середній – високий
Рекомендоване застосування: для масажу, для купання, для компресів, в дифузорі
Протипоказання: Після застосування олії не рекомендується керувати транспортним засобом через її заспокійливу дію.
Рекомендована концентрація: 2%
З ним добре поєднується масло: базилік, кориця, цитронелла лимонна, евкаліпт, лайм, меліса, ялина, чебрець, м'ята перцева
Ємність: 30 мл
Код товару: OET-LAW-30